За нас

Централата на Loewenstein Medical, Kronsaalsweg 40, Hamburg, Германия

CPAP-Bulgaria е интернет сайт на фирма Сън и Здраве ООД – официалният представител за България на водещия немски производител на медицинска техника Loewenstein Medical (преди Weinmann Medical Technology).
Сън и Здраве ООД е на българския пазар от 2009 г. и може да се похвали с едно от най-доброто клиентско обслужване. Нашият стремеж е да Ви предложим цялостно решение на Вашите дихателни проблеми по време на сън. От една страна технологично, чрез предоставяне на CPAP и BPAP апарати от най-висок клас и тяхното сервизно обслужване . От друга страна нашите медицински специалисти по съня (София, Варна, Велико Търново, Габрово, Козлодуй, Пловдив, Разград и Стара Загора) безплатно ще Ви консултират и проследяват терапията за постигане на максимален ефект.

Фирмата, която представяме – Loewenstein Medical Technology е базирана в Хамбург, Германия. Тя се превръща в най-големия немски производител и доставчик на дихателни апарати през 2013 г., когато придобива Weinmann Medical Technology.

В продължение на повече от 130 години името Weinmann e било синоним на безупречно качество и иновация. Редица ключови функции на съвременните CPAP и BPAP апарати са разработени за първи път от Weinmann. Такива са FOT и OPP технологиите за разграничаване на обструктивни от цeнтрални апнеи, TriLevel технологията при BPAP апаратите и др. Продуктите на фирмата се предлагат в повече от 55 държави по света, като този брой непрекъснато се увеличава. Залог за успеха е фактът, че апаратите се произвеждат в Германия, със стриктното прилагане на всички немски и европейски стандарти за качество.